SIOL zet de jubilarissen in het zonnetje

Afgelopen weekend was er weer het jaarlijkse vrijwilligersfeest van SIOL, een mooie gelegenheid om alle jubilarissen in het zonnetje te zetten, samen goed voor maar liefst 900 jaren SIOL!!!

Na Corona was dit weer het eerste vrijwilligersfeest waar de jubilarissen van de afgelopen jaren gehuldigd konden worden. Het waren er maar liefst 20, variërend van 75 jaar lid van SIOL tot 25 jaar lid van SIOL. Het grote aantal vrijwilligers en het lange aantal ‘dienstjaren’ laat wel zien dat SIOL een unieke voetbalvereniging is waar juist deze trouwe vrijwilligers het cement van onze vereniging zijn.

Het is natuurlijk heel bijzonder dat Frans Strik als mede-oprichter van SIOL het jubilieumspeldje van 75 jaar lid opgespeld kreeg door voorzitter Otto Hafkenscheid. Inmiddels bestaat SIOL alweer 78 jaar en is Frans dus ook 78 jaar lid van SIOL! En hoe mooi is het dat tegelijkertijd zijn vrouw Mimi Strik-Lamers ook het jubileumspeldje opgespeld kreeg.

Maar er waren meer familiefeestjes, zo kreeg Gerrie Kaal het jubileumspeldje van 60 jaar lid en zijn zoon Barry het jubileumspeldje van 40 jaar lidmaatschap SIOL. Samen dus 100 jaar SIOL-historie!

De volgende jubilarissen zijn gehuldigd: Frans Strik (75 jaar), Gerrie Kaal , Herman Theunissen en Jan ten Haaf (60 jaar), Wim Thelosen, Mike Versteeg, Jos Nielen, Anton Cocu en Marius Elbers (50 jaar), Koos Elbers, Geert van Raay, Marc Holtmeulen, Barry Kaal, Christ Jan Sanders, Richard Henri, Wiel van den Bergh en Ronny Driessen (40 jaar), Maarten Hendriks, Mimi Strik-Lamers en Ilker Yamaner (25 jaar lid).

SIOL feliciteert alle jubilarissen en hoopt nog lang van julie steun en support te kunnen genieten.