Serviceclubs steunen Voedselbank én lokale horeca

Kiwanis Land van Cuijk, Rotary Club Cuijk en Rotary Club Cuijk-Maaskant hebben de krachten gebundeld voor een eindejaarsactie, waarmee ze zowel de cliënten van Voedselbank Land van Cuijk als de lokale horeca steunen. Alle cliënten hebben waardebonnen gekregen, waarmee ze in de maand januari een diner kunnen bestellen bij de plaatselijke horeca.

Reactie op challenge

Het idee voor deze actie van de drie serviceclubs is ontstaan naar aanleiding van de Facebook-challenge waarbij ondernemers worden uitgedaagd om een lunch, diner of borreplank bij de plaatselijke horeca te bestellen. Maar er zijn in de regio natuurlijk ook tal van gezinnen die niet de financiële middelen hebben om te genieten van al dat lekkers uit de buurt. Voor 75 gezinnen van Voedselbank Land van Cuijk is dat nu wel mogelijk.

Horeca in de buurt

Daarbij was het voor Kiwanis Land van Cuijk, Rotary Club Cuijk en Rotary Club Cuijk-Maaskant meteen duidelijk dat ze met deze actie zoveel mogelijk lokale horecaondernemers wilden steunen. Deze groep wordt tenslotte hard geraakt door de coronamaatregelen. Daarom zijn de dinerbonnen zoveel mogelijk ingekocht in de directe omgeving van de cliënten.

Voedselbank Land van Cuijk
De Voedselbank Land van Cuijk is blij met dit initiatief van de serviceclubs. Met deze actie ontvangen alle cliënten van de Voedselbank Land van Cuijk een dinerbon. Een wel heel bijzondere aanvulling van het voedselpakket. Zeker in deze corona-tijd een welkome verrassing!