Schrijven, hoe doe jij dat?

Op vrijdag 21 april organiseert De Kneep weer een schrijverssoos. Het thema van de avond is ‘Schrijven, hoe doe jij dat?’ Het antwoord op die vraag verschilt uiteraard per schrijver, maar tijdens eerdere Kneep-ontmoetingen ontdekten we hoe leerzaam het kan zijn om af en toe een kijkje in elkaars keuken te nemen. Niet om ons allemaal in hetzelfde keurslijf te wringen; die wederzijdse inspiratie kan zelfs in de kleinste details zitten.

DWARS bedacht een interactieve aanpak om deze kruisbestuiving in de praktijk te brengen. Daarvoor nodigen we ditmaal niet één spreker uit, maar hopen we op een grote opkomst van regioschrijvers die de uitdaging met ons aan willen gaan. Het maakt niet uit of je poëet bent, SF-auteur, verhalen voor kinderen schrijft of je meer op het non-fictievlak begeeft. Wij denken dat juist die diversiteit verrassende inzichten kan opleveren.

De soos vindt plaats op vrijdag 21 april (20.00 uur) in de Schouwburg Cuijk. De entree is gratis en open voor iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is.