Samenwerking Omroep Land van Cuijk en Lokale Omroep Mill

Om in deze Coronatijd de kijkers en luisteraars nog meer informatie en vermaak te bieden, gaan de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk enkele programma’s uitwisselen.

Dat wil zeggen dat bij de Lokale Omroep Mill van maandag tot en met donderdag op de radio niet Omroep Brabant te horen is, maar de radioprogramma’s van Omroep Land van Cuijk. Elke werkdag is er tussen 18.00 uur en 19.00 uur Linders & Linders LIVE te horen en te zien over de actuele ontwikkelingen rond het Coronavirus in het Land van Cuijk. 

Bij Omroep Land van Cuijk zijn vanaf komende week ook RTV-programma’s van de Lokale Omroep Mill te horen en zien. Ook zal de TV-krant van de L.O.M. op de TV-frequenties van Omroep Land van Cuijk, dé streekomroep voor de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave en Sint Anthonis te zien zijn. 

Het bestuur en vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk hopen door deze samenwerking nog meer inwoners te kunnen bereiken. Tevens wil men op deze manier zorgen voor extra tijdverdrijf in deze voor velen eenzamere tijd.