Rolstoelwandeling SWOM

Rolstoelwandeling SWOM is op donderdag, 9 juni.

De werkgroep die voor de SWOM gewoonlijk jaarlijks de rolstoelwandeling organiseert, is weer enthousiast aan de slag gegaan. De wandeling zal zijn op donderdagmiddag, 9 juni. Verzamelen om 12.30 uur in het Landschapspark van Mill. Graag de datum vast in uw agenda noteren of op de kalender zetten.
 
leuke middag
 
We gaan er weer een leuke middag van maken. U mag natuurlijk uw eigen (elektrische) rolstoel gebruiken. De werkgroep krijgt van de Zonnebloem ook rolstoelen te leen, dus als u daar niet over beschikt, kunt u dat als deelnemer aangeven. Wel is het in principe de bedoeling dat u zelf voor een duwer zorgt, dus een aardig iemand meeneemt om u te duwen.
 
wandeling
 
We zorgen voor een mooie route waarbij u onderweg van alles te zien krijgt. De tussenstop houden we nog voor ons als verrassing, daar krijgt u wat lekkers te eten en te drinken. We houden u op de hoogte wanneer u zich kunt inschrijven. Inschrijfgeld is € 10,– per persoon voor de deelnemer, de duwer hoeft niets te betalen. Deze mooie wandeling eindigt in Myllesweerd, waar u een entertainment programma wordt aangeboden met een drankje en een hapje.
Foto Cor van de Weem