Rob Scheepers bij Gryphus Vierlingsbeek

 
Op vrijdag 29 oktober aanstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Rob Scheepers. In Gryphus speelt hij een try-out van zijn komende oudejaarsvoorstelling Scheepers Prikt Door.

 
Jazeker, 2021 is dan toch eindelijk ten einde. En aan Rob Scheepers de eer om het samen te vatten in dit volle/halfvolle/lege* theater. Een historisch jaar dat, zoals we ons vast nog wel herinneren, begon in lockdown. Maar ook een jaar dat uiteindelijk dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns* eindigde in harmonie/verwarring/anarchie*. Zet je schrap voor een avond vol grapjes/overpeinzingen/gejank* over alles wat 2021 maakte tot wat het was; een topjaar/tussenjaar/schijtjaar*, én over de welvaart/onzekerheid/crisis* die ons in 2022 nog te wachten staat.
 
* Doorhalen wat niet van toepassing is. Want Rob heeft natuurlijk ook nog geen flauw idee waar het allemaal naartoe gaat…
 
Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Rob Scheepers begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar. De voorstelling is uitverkocht. Deze voorstelling is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.