Reserveer tijdig voor all-in kermisfeesten

 

Als je vorig jaar rond deze tijd gezegd zou hebben: “Reserveer tijdig want anders kun je in geen enkele horecazaak in Mill kermis vieren,” dan had men je waarschijnlijk vreemd aangekeken. Maar anno 2020 is het toch echt de dagelijkse gang van zaken.

Zo ook bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Zij organiseren op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 september vanaf 21.30 uur all-in kermisfeesten met DJ Maarten de Groot. Voor 32,- euro per persoon is het een avond feest inclusief bier, fris, wijn, pinda’s, hapjes en broodje snack. Op zondagmiddag 20 september staat “Janke gebloaze” op het programma, een middag met tonpraters en veel humor die eventueel uitgebreid kan worden met een diner. Zondagavond 20 september is er vanaf 18.00 uur een Close to Harmony party, toegang hiervoor is slechts 5,- euro, inclusief 2 consumpties en hapjes. Voor al deze activiteiten is reserveren noodzakelijk en doe dat op tijd, want vol is vol!

 

Zie voor meer informatie en wijze van reserveren de advertentie elders in deze editie van De Neije Krant. Ook via de Facebookpagina van ’t Lagerhuis is meer informatie te vinden net als op www.lagerhuismill.nl