Rachel Croft, sing en songwriter uit York (UK)

Vrijdag 5 november treedt de veelbelovende Rachel Croft op in Huistheater De Steenakker in Haps

Rachel is een jonge sing en songwriter met een opvallende stem met een groot bereik en een warm, donker timbre. Ze komt uit de folk muziek. In Engeland en Ierland is ze een populaire artieste. Ze treedt regelmatig op in festivals. De laatste jaren is ze bezig met het ontwikkelen van een eigen sound en zelf geschreven muziek. Op haar nieuwste EP ‘Reap What You Sow’ is de van oorsprong Keltische folk, gemixt met pop en bluezy invloeden. Haar teksten zijn persoonlijk en gaan over meestal wat dieperliggende ervaringen in haar leven. Ze wint je voor zich door haar stem en performance. Rachel was al eens eerder in de Steenakker en dat was een succes. Een herkansing dus.

Voor dit concert is de theaterzaal van de Steenakker in een salonopstelling gezet. Met drankjes aan tafel en Keltische lekkernijen. En een verhaal verteld door Bart Vaessen. De houtkachel brandt, voor een heerlijke winterse avond. Getipt voor een uitje met vrienden of collega’s.

Ticketprijs is € 26,50, dat is inclusief een kop koffie/thee, lekkernijen en een drankje.

Er zijn geen pinbetalingen mogelijk. Tickets zijn online te koop via www.desteenakker.nl. Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5, Haps

Toegang is met de CoronaCheck app