Presentatie carnavalskrant van cv Pothuusburg

cv Pothuusburg heeft dit carnavalsjaar de onvermijdelijke beslissing moeten nemen om een streep te zetten door alle carnavalsactiviteiten 2021.

Dat betekende dat niet alleen de carnavalsfestiviteiten van 14 tot en met 16 februari 2020 niet door gaan, maar ook de onthulling van de nieuwe (Jeugd)Prins of (Jeugd)Prinses, receptie en alle andere activiteiten.
We vonden als vereniging dat er wel een Pothuusburger Courant kon komen en onze redactie is met deze uitdaging aan de slag gegaan.

Zo is er ‘coronaproof’ speciale Pothuusburger Courant 2021 gemaakt, die gevuld is met de kijk op carnaval in 2021, enkele gastbijdragen, herinneringen uit de rijke geschiedenis van Pothuusburg en natuurlijk ook een blik richting carnaval 2022. Op deze wijze wordt er toch een vleugje carnaval in Pothuusburg verspreid, op de bekende hard copy manier én op digitale wijze, en gezorgd voor binding met alle carnavalsvierders, leden van Pothuusburg en de adverteerders/sponsoren.
De presentatie is donderdag 11 februari 2021 via 0486TV en de social media van cv Pothuusburg.

Cv Pothuusburg bedankt de redactie voor deze Pothuusburger Courant 2021 en ook alle adverteerders, die deze courant mogelijk maakten. Zonder deze adverteerders én de leden van Pothuusburg is carnaval NU en in de toekomst in Pothuusburg niet mogelijk.