Positief vooruit

Verdriet, liefde en geluk lopen soms dwars door elkaar. Dit weet Anke Verweijen uit Mill maar al te goed. Vier weken na het overlijden van ‘haar Dennis’ bevalt ze van hun tweede kindje.  Ze schrijft hierover in haar boek Samen Goed. Dit boek is het laatste deel van de Papa’s bloed trilogie. Het opschrijven van haar gevoelens, emoties en dilemma’s helpen Anke in haar proces om het verlies van Dennis te verwerken.

Anke is verpleegkundige en volgt de opleiding tot verpleegkundig specialist. Samen met hun kinderen heeft ze de energie en de moed gevonden om door te gaan met het verwezenlijken van haar dromen. Haar missie? Een inspiratiebron te zijn voor iedereen die te maken heeft met afscheid nemen en rouw.

Tijdens een informeel open Podium op dinsdag 7 juni 19:30 uur in Bibliotheek Mill wordt zij hierover geïnterviewd en vertelt ze over haar ervaringen. Over waar ze tegen aan loopt en hoe ze haar weg heeft gevonden in de nieuwe rol van alleenstaande ouder. Ze deelt enkele stukjes uit de boeken die Dennis en zij schreven en er is genoeg ruimte voor een open gesprek.

Vragen aan Anke
Mocht je nu al vragen hebben voor Anke, die je tijdens de boekpresentatie graag aan haar zou willen voorleggen, mail deze dan gerust alvast naar bibliotheekmill@biblioplus.nl  Uiteraard kun je ook op de avond zelf spontaan je vragen stellen.

Aanmelden
De avond is gratis toegankelijk voor leden van de Bibliotheek. Niet leden betalen €2,50 voor een kaartje (inclusief koffie/thee). Meld je uiterlijk 6 juni aan. Dit kan in de bibliotheek, online via www.biblioplus.nl/agenda of telefonisch via  (0)485 452145.

Bibliotheek open
Wil je boeken (komen) lenen op deze avond? Dat kan. De bibliotheek is tussen 19.00 en 21.00 uur speciaal daarvoor geopend!

Bibliotheek Mill, Dinsdag 7 juni, open Podium Positief vooruit!, 19.30 uur
Bibliotheek Mill, mfc Myllesweerd, Kerkstraat 3, Mill