Entertainment ondernemer Patrick Michiels te gast in het barretje 0486 van Jolanda Linders

In het praatprogramma ‘Barretje 0486’ met Jolanda Linders deze week de eigenaar van Primetime Evenemententechniek uit Cuijk.

Hoeveel tegenslagen kan je opvangen als ondernemer? Patrick Michiels is sinds 2006 eigenaar van Primetime Eventtechniek en Eventstyling en verloor op 8 augustus 2015 zijn gehele bedrijf aan een verwoestende brand. Dat Patrick en zijn team veerkrachtig is bleek uit het in 9 maanden weer wederopbouwen van zijn bedrijf in een nieuw pand aan de Hapsebaan in Cuijk. Nu de gehele entertainment business stil ligt en er ook geen grote feesten meer georganiseerd worden moet Primetime op zoek naar andere verdiensten. Dat vraag weer om veel veerkracht en creativiteit.  

In de 4e aflevering van het praatprogramma onderwerpt Jolanda haar gast met verdiepende vragen en stellingen. Zo horen wij waar die passie van Patrick vandaan komt en hoe zijn medewerkers hem een spiegel mogen voor houden als hij te fel is! 

Deze uitzending is vanaf maandag 1 februari te zien op Omroep Land van Cuijk in de uitzendcarrousel. 

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl