Oud profwielrenner Rob Harmeling te gast bij Cicero: ‘Overwin drempels en durf te veranderen’

SINT ANTHONIS – Op woensdag 12 april is voormalig profwielrenner Rob Harmeling te gast bij Cicero Sint Anthonis. Met zijn ervaringen als topsporter en als directeur van de Maartens Foundation spreekt hij deze avond over ‘Dromen najagen: gewoon doen!’

Als voormalig profwielrenner bij onder andere de TVM-wielerploeg heeft Rob Harmeling etappeoverwinningen in onder andere de Ronde van Nederland, de Tour de France en de Ronde van Luxemburg achter zijn naam staan. Sinds afgelopen december is hij ploegleider van de nieuwe wielerploeg Tour de Tietema – Unibet. Met zijn Maartens Foundation fungeert hij – in wielertermen – als ‘waterdrager’ voor kinderen, jongeren en volwassenen die na een revalidatieperiode in het ziekenhuis weer terugkeren naar huis en opnieuw een plek moeten vinden in de maatschappij. Bij zijn organisatie SportGeluk is hij bovendien actief betrokken als coach en inspirator bij clinics, workshops en presentaties. De afgelopen jaren was hij vaak te gast bij het tv-programma De Avondetappe. Bij Cicero op het podium gaat zijn presentatie over ‘Doen!’. Over het overwinnen van drempels en het durven veranderen. Harmeling stelt: ‘Je dromen najagen, dat moet je gewoon doen!’

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op woensdag 12 april naar het boeiende verhaal van Rob Harmeling te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed uw referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.
Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!
Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf u hier in voor de digitale nieuwsbrief. U kunt Cicero natuurlijk ook volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.