Oude videobeelden digitaal opslaan

Misschien herkent u het wel, u ruimt de zolder op, ruimt oude kasten uit en vindt oude videobanden onder een laag stof. Dierbare herrinneringen van vroeger zoals vakanties, de geboorte van uw kinderen, een trouwfeest of een familiebezoek bij opa en oma, 25 jaar geleden.

Deze beelden zijn van onschatbare waarde en zijn geweldig om weer terug te zien en veilig te stellen voor toekomstige generaties. Omdat videobanden met de tijd achteruit gaan in kwaliteit, is het belangrijk om op tijd uw video’s te redden door ze te laten digitaliseren. Pc Repair uit Cuijk lanceert een nieuwe service die helpt om deze prachtige beelden te conserveren.

“We zetten VHS, video 8 en mini DV banden om naar een digitaal bestand dat vervolgens opgeslagen kan worden op een hardeschijf of USB-stick. Nu er steeds meer mogelijkheden zijn voor de consument om eenvoudig video’s te bewerken, kunnen onze klanten zelf ook deze digitale bestanden verwerken tot een leuke compilatie of de video’s op Youtube zetten. We hopen hiermee grote waarde te bieden voor de inwoners van het Land van Cuijk die waardevolle herinneringen op zolder hebben liggen.” ligt Xavier Grol, eigenaar van het bedrijf toe.

Wilt u meer weten over deze nieuwe service van PC Repair Cuijk? Kijk op www.pc-repair-cuijk.nl of neem voor meer informatie contact op met 06-50620471 of mail naar info@pc-repair-cuijk.nl