Open Podium Talententuin Gryphus Vierlingsbeek

Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren.

Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De elfde editie inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Merel en Luuk, The Diesel Ducks en The Lost Project. 

Merel Klaassen is een geboren en getogen singer-songwriter. Sinds kort wordt de Vierlingsbeekse begeleid door gitarist Luuk Dijsselbloem, bekend van onder andere Ode To The Cranberries. Een nieuwe, mooie samenwerking is geboren: Merel en Luuk. The Diesel Ducks is een rootsrocktrio uit Deurne dat grossiert in eigen songs in de beste traditie van blues, rock en country. De teksten sluiten aan bij de ‘bekende’ thema’s: treinen, kroegen, moord, liefde, regen, luchthavens en Clint Eastwood. The Diesel Ducks staan garant voor een strakke groove waarbij ze niet nalaten om de gevoelige snaar te raken. The Lost Project is een Noord-Limburgse coverband die bestaat uit vijf jonge gasten vol passie voor muziek. Het repertoire van de band is zeer divers en varieert van tracks van bekende acts als Foo Fighters en Kings Of Leon tot werk van iets minder bekende acts als Biffy Clyro en Frank Turner. Voor elk wat wils. Zonder twijfel wordt dit een prachtavond vol bijzondere talenten.

Open podium de Talententuin vindt plaats op vrijdag 20 maart aanstaande in Gryphus, Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus gaat open om 20.30 uur, het eerste talent betreedt om 21.00 uur het podium. De entree voor deze Talententuin is geheel gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.