OPEN HUIS ELZENDAALCOLLEGE VOOR GROEP 8

Het Elzendaalcollege houdt op woensdag 13 oktober (locatie Gennep) en op woensdag 20 oktober (locatie Boxmeer) haar jaarlijkse Open Huis.

Anders dan voorgaande jaren vindt het Open Huis nu eerder in het schooljaar plaats én alleen voor groep 8.

Leerlingen krijgen tijdens het Open Huis niet alleen uitleg over de verschillende vakken, maar mogen ook zelf proefjes doen, muziek maken, tekenen, sporten en nog veel meer. Bovendien ontmoeten zij huidige leerlingen van de school en maken zij uiteraard kennis met de docenten. Elzendaalcollege Gennep houdt op woensdag 13 oktober van 16:30 tot 20:30 uur Open Huis (Stiemensweg 40, Gennep).

Het Open Huis van Elzendaalcollege Boxmeer vindt plaats op woensdag 20 oktober van 15:30 tot 20:30 uur. De route door de school start in het gebouw voor de onderbouwleerlingen (Stationsweg 38, Boxmeer).

Open huis voor groep 8

“Hoewel we graag iedereen willen ontmoeten, hebben we samen met het Merletcollege en Metameer afgesproken om nu alleen groep 8 uit te nodigen voor de open dagen in oktober”, vertelt waarnemend rector Lisette Verstegen. “Zo krijgt groep 8 alle tijd en ruimte om kennis te maken met de school en waarborgen we de veiligheid van bezoekers en medewerkers.”
Voor groep 7 volgt later dit schooljaar een kennismakingsmoment. De leerlingen ontvangen via de basisschool meer informatie hierover.

Online platform
Het Elzendaalcollege heeft het platform www.brugklaselzendaal.nl ontwikkeld. Hier vinden leerlingen en ouders alle informatie die ze bij hun zoektocht naar het vinden van de juiste school willen weten.