Open coffee voor ondernemers op vrijdag 29 november

Op vrijdag 29 november kunnen ondernemers aanschuiven bij de open coffee die de Maasvallei organiseert in het Lioncenter in Boxmeer. Naast netwerken, zullen er ook korte presentaties worden gegeven over uiteenlopende, spannende onderwerpen.

Vanaf 09:00u openen de deuren van het Lioncenter in Boxmeer (bedrijven terrein Saxe Gotha). Een kop koffie, een goed gesprek met mede-ondernemers maar vooral ook nieuwe inspiratie, inzichten en het vergroten van je netwerk, staan centraal tijdens deze ochtend. Michel Hovenkamp, organisator van Maasvallei.net licht toe: “Normaal is het een waardevolle samenkomst voor alle aanwezigen, maar we meenden daar nog een schepje bovenop te doen, door enkele bedrijfseigenaren, vaak experts in hun vakgebied, de kans te geven hun bedrijfsactiviteiten verder toe te lichten, middels een korte presentatie. Dit is nieuw voor Maasvallei en we denken hiermee de aanwezigen, nog meer tegemoet te komen en het zakendoen zo nóg iets leuker te maken!”

Ondanks dat de open coffee al om 09:00u begint, zal om 10:00u de eerste presentatie aanvangen. De aftrap is direct een bijzonder onderwerp over cybercrime en het verzekeren tegen de gevolgschade door expert Hans Versteeg van Finadrome. Meer informatie over dit onderwerp is terug te lezen via de website van Maasvallei.net

Aanmelden voor deze Open Coffee is niet noodzakelijk, want iedereen is welkom om gezellig te komen netwerken en te sparren over onze oplossingen. Heeft u vragen over de Open Coffee Boxmeer? Neem dan gerust contact op met de organisatie.

Open Coffee Maasvallei in BoxmeerOpen Coffee Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 29 november 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net