Open Atelier Route in de oude gemeente Sint Anthonis

De leden van de Kunstkring Sint Anthonis hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten, met trots presenteren ze hun laatste werken op Paasmaandag 18 augustus en zondag 24 april 2022.
Net als in 2021 is het ook dit jaar niet mogelijk om een gewone Open Atelier Route in te organiseren. Er zijn een paar wijzingen omtrent de normale gang van zaken in verband met de nieuwe gemeente Land van Cuijk en de sluiting van het gemeentehuis in Sint Anthonis. Het gemeente huis is GEEN centraal punt en er vindt daar dus GEEN verloting van kunstwerken en GEEN verkoop van plattegronden plaats. Wel zullen er bij iedere locatie kunstwerken verloot worden die ter beschikking zijn gesteld door de kunstenaar en zijn/haar gastexposant. De trekking van de loterij vindt plaats aan het einde van de atelierroute op 24 april om 17.00 uur. De loten kosten € 2 en de volledige opbrengst gaat naar Oekraïne. Met de winnaar zal rechtstreeks contact worden opgenomen door de kunstenaar.

Aan de Open Atelier Route 2022 doen 11 Ateliers mee verspreid over Sint Anthonis ,Wanroij, Ledeacker, Westerbeek en Oploo. Er zijn 9 gastexposanten die op verschillend locaties hun werk tonen. De kunstdisciplines zijn weer zeer divers dus laat u weer verrassen door nieuwe kunst en leuke gesprekken met de kunstenaars.

De openingstijden van de ateliers op paasmaandag 18 april en zondag 24 april zijn van 11.00 tot 17.00 uur . De toegang is gratis.
Kijk voor u vertrekt voor de namen en locaties van de deelnemende kunstenaars op  www.kunstkring.com

Wij wensen u veel kijkplezier.