Op De Tôffel bij jou thuis: virusvrij op de kijkbuis

Oost west thuis best. Daarom hebben wij het plaskruis maar even middenin jouw woonkamer gezet. Om het juiste festivalgevoel te creëren. En om geen seconde van Op De Tôffel 2020 te hoeven missen. Huh, Op De Tôffel? Jazeker! Op zaterdag 13 juni gaan wij vanaf 20.00 uur online met een speciale virusvrije editie. Als pleister op de wonde. En wees gerust: halverwege is er een sanitaire stop.

 
Dit jaar vanwege de Coronamaatregelen natuurlijk geen Op De Tôffel op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Niet genieten van mooie muziek of een lekker zonnetje. Geen weerzien met oude bekenden, niet knuffelen met goede vrienden, niet lachen om flauwe kwatsch. Geen lekker biertje, geen gezelligheid, geen Op De Tôffel.
 
Om dit gevoel toch niet helemaal te hoeven missen en vanwege de liefde voor muziek gaat Op De Tôffel online. Op zaterdag 13 juni is Op De Tôffel vanaf 20.00 uur anderhalf uur te volgend via een livestream op www.opdetoffel.nl. Met onder andere een quiz, met beelden uit de oude doos en met live-optredens van acts die dit jaar Op De Tôffel zouden staan of er reeds hebben gestaan: BJ Baartmans, Garden In Gloom, Dunter Flinn en Jackson’s Cage. Welkom in het tijdelijke abnormaal!
 
OP DE TÔFFEL VIRUSVRIJ ONLINE | ZATERDAG 13 JUNI | 20.00 UUR | WWW.OPDETOFFEL.NL