Op 20 april vinden ondernemers verbinding in Cuijk

Een compleet verzorgde ondernemersbeurs met 4 inspirerende workshops, netwerkborrel en goedgevulde goodiebag. Na jaren is deze kans op verbinding voor ondernemers weer terug voor het Land van Cuijk en Noord Limburg. De Maasvallei Mega Expo in het Van Der Valk Hotel Cuijk belooft een daverend succes te worden. Erik Wille, eigenaar van het Maasvallei Netwerk: “We verwachten ongeveer500 bezoekers uit de regio, dus verbinding gegarandeerd!

Groter dan ooit
Maasvallei Netwerk strekt uit van Nijmegen tot Venray. Sinds 2021 is dit bruisende ondernemersnetwerk in de gedreven handen van ondernemerskoppel Erik Wille en Puck Senders. Hun doel? Ondernemers in de regio verbinden. Erik vertelt: ”Na corona was er grote behoefte onder ondernemers om weer te verbinden met elkaar. Dat voelden we, en dat hebben we opgepakt. Met succes: vandaag de dag is Maasvallei Netwerk groter dan ooit. Daarom was het organiseren van de grootste ondernemersbeurs in de regio een logisch vervolg. Op 20 april is de Maasvallei Mega Expo een feit!” 

Verbinding voor alle ondernemers
Erik vervolgt: “Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers: mkb, zzp, het grootbedrijf en (aspirant)starters. Maar ook voor beslissers, organisaties en politiek. Daarom zijn er bedrijfscontactfunctionarissen van de gemeenten Land van Cuijk, Gennep en Bergen aanwezig op ons speciale Gemeenteplein. Zij helpen bezoekers met hun vragen over het ondernemerschap, nieuwe ontwikkelingen en de juiste netwerken. Deze ondernemersbeurs is dus een prachtige kans op verbinding, zichtbaarheid en nieuwe inzichten. Van, en met elkaar.” 

Vier waardevolle workshops
Nieuwe contacten en inzichten opdoen is laagdrempelig op de Mega Expo. Alle bezoekers hebben de keus uit 4 gratis, waardevolle workshops, verzorgd door ZZP BOOST. Zo kunnen ondernemers ontspannen leren netwerken, ontdekken hoe ze het maximale uit LinkedIn halen, zich verdiepen in branding en marketing en zelfs de geheimen van Bitcoin ontrafelen.

Maasvallei Expo: 20 april, Van der Valk Hotel Cuijk
De volledig verzorgde Maasvallei Mega Expo vindt plaats op 20 april 2023 in Van Der Valk Hotel Cuijk. Van 16:00 tot 21:00u kunnen ondernemers gratis de stands en workshops bezoeken, onder het genot van live muziek door Omroep Land van Cuijk en Maaslandradio. Aansluitend is er een besloten netwerkborrel van 21:00 tot 00:00. Met zoveel bezoekers is verbinding gegarandeerd. De laatste tickets zijn te reserveren via  https://tickets.megaexpo.nl/.