Op 19 juni organiseert Fit met Eilish “Walk for Kids”

“walk for Kids” is een sponsoorloop door Cuijk, waarbij geld wordt opgehaald voor Het Vergeten Kind.

Waarom Het Vergeten Kind? Fit met Eilish werkt voornamelijk met de producten van Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutrition members halen jaarlijks al een mooi bedrag op voor de Herbalife Nutrition Foundation. In Nederland steunen we met deze foundation ‘Het Vergeten Kind’. Herbalife Nutrition zal zich blijven inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen zodat we nog meer kwetsbare kinderen kunnen helpen naar een beter bestaan. Al 27 jaar lang is de Herbalife Nutrition Foundation (HNF) toegewijd aan het verbeteren van de levens van kinderen over de hele wereld door hen te helpen toegang te bieden tot gezonde maaltijden en voedingseducatie.

Informatie sponsorloop

Het doel is om met deze sponsorloop zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Het vergeten Kind. Met dit geld kan de stichting impactvolle programma’s ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van de kwetsbare kinderen. Denk hierbij aan leuke kinderactiviteiten, waarbij de kinderen even al hun zorgen vergeten, maar ook aan programma’s die gericht zijn op het duurzaam en structureel verbeteren van het leven van de kinderen. Ga jij ons hierbij helpen? Koop dan nu hier onder jouw ticket en loop mee!

De sponsorloop zal bestaan uit drie verschillende routes door Cuijk van 10, 15 en 20 kilometer. Bij aanvang van de loop ontvang jij van de door jou gekozen afstand een route. Je kunt je inschrijven met maximaal 4 personen om zo de coronamaatregelen goed na te kunnen leven. Ook start er om de vijf minuten een nieuw groepje, zodat er geen groepsvorming zal ontstaan.

Datum: 19-06-2021

Aanvang: 10:00

Start- Eindpunt: Molenstraat 83, Cuijk

Parkeergelegenheid: Station, Cuijk

Heb jij je ingeschreven? Dan krijg je naast een snack en wat drinken voor onderweg, een herstelshake bij de finish en een persoonlijke post voor jouw social mediakanaal. Hiermee kun je donaties vragen voor tijdens het lopen van jouw route.

Ga aan de wandel met familie en vrienden en steun stichting Het Vergeten Kind!

Geen tijd om mee te lopen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om los van de sponsorloop een donatie achter te laten!

De website waar de informatie op staat is www.fitmeteilish.com/walk-for-kids

Hier staan ook de tickets vermeld en de donatie buttons.

De site om te doneren is: https://www.doneerdoel.nl/actie/3365/walk-for-kids

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Eilish van Hees
Fit met Eilish
+31 6 14 54 98 20