Ook ballonvaarten tijdens Mill draait door

In het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juli zal Mill draait door gehouden worden in het Aldendrielpark.

Dit mits het kan zonder de bekende coronaregels. Medio juni zal definitief besloten worden of het evenement door kan gaan. Vooralsnog lijkt het erop dat het zou kunnen, de organisatie heeft dan ook bijna alles al geregeld, materiaal in optie staan en optredens voor dit weekend zijn geboekt. Ook hebben zich al heel wat vrijwilligers aangemeld die willen helpen met opbouwen, tijdens het weekend zelf zich in willen zetten en ook die op willen ruimen.

Op zaterdag 17 juli zullen er ook ballonvaarten plaats gaan vinden vanuit het Aldendrielpark. Diverse luchtballonnen zullen die avond het luchtruim kiezen. De voorbereidingen hiervoor starten rond 18.00 uur en ook zijn er demonstraties te zien met radiografische model-ballonnen. De muzikale omlijsting is in de vooravond in handen van one-man-band René Goossens, vanaf 21.00 uur is het volop feest met coverband Nicky’s Pride en DJ Tom (Verweijen) draait tussendoor de beste (feest)muziek. Reserveer deze datum alvast in de agenda, feest en gezelligheid is gegarandeerd.

Tickets voor een ballonvaart zijn vanaf nu te reserveren en deze kosten 175,- euro per persoon. Een deel hiervan komt ten goede aan het doel van Mill draait door, financiële steun voor het behouden van de gezamenlijke horecafeesten in Mill zoals o.a. kermis en carnaval. Betalen voor de tickets hoeft uiteraard alleen als de ballonvaart daadwerkelijk doorgaat.

Meer weten over Mill draait door of een ticket reserveren? Neem dan contact op met de organisatie via tel. 0485 – 32 56 34, mail naar info@milldraaitdoor.nl en zie ook www.milldraaitdoor.nl. Like ook de Facebookpagina om niets te missen van dit gratis toegankelijke familieweekend.