Oogcafé over praktische tips en trucs in en rond het huis

Op dinsdagochtend 10 mei is iedereen die slecht(er) of niet ziet, weer van harte welkom in het Oogcafé Land van Cuijk in de Bibliotheek van Cuijk. Deze keer is geen gastspreker uitgenodigd, maar gaan deelnemers samen in gesprek om tips en ervaringen uit te wisselen.

Het thema van de ochtend is: Wat zijn er voor mogelijkheden om thuis of in je directe omgeving zelfstandig te blijven, als je slechter gaat zien of zelfs niets ziet. De één is creatief en bedenkt zelf een oplossing, de ander maakt gebruik van bepaalde hulpmiddelen die het gemakkelijk kunnen maken. Juist het uitwisselen van die verschillende manieren maakt de ochtend boeiend en soms zelfs kun je denken: hoe simpel kan het zijn.

Nadrukkelijk vragen we bezoekers zelf hulpmiddeltjes mee te nemen om elkaar te laten zien. Iedere deelnemer krijgt de ruimte om daarover te vertellen; alles is de moeite waard. 

Ben je nieuwsgierig geworden, omdat je zelf ook slechter gaat zien, niet ziet of een partner of vriend(in) hebt die hiermee te maken heeft, dan ben je van harte welkom in het Oogcafé land van Cuijk.
Graag vooraf aanmelden via 0485 312 566 of via www.biblioplus.nl/agenda

 

Wij ontvangen je graag op dinsdag 10 mei vanaf kwart voor 10.

Van 10 tot 12 uur zijn we samen in gesprek.

Oogcafé Land van Cuijk, Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64.