Artikelen “Oog voor elkaar” zichtbaar op website www.samenmillensinthubert.nl

Op verzoek van de Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill heeft Elly Meijnders geregeld gesprekken met uiteenlopende mensen en organisaties onder het motto “Oog voor elkaar”. 

website

Behalve in de media worden deze interviews met foto’s nu ook geplaatst op de website www.samenmillensinthubert.nl Daardoor blijven deze verhalen behouden en kunnen gelezen en bekeken worden. 

Als u op “berichten” klikt ziet u als u scrolt de artikelen. U kunt ook op Gids klikken, zet in de zoekfunctie “Lokaal Beraad” en u wordt naar de verhalen gesluisd. U kunt daarna ook klikken op “bundeling Oog voor elkaar” en dan krijgt u een hele verzameling van deze verhalen te zien. Recente interviews worden steeds erbij geplaatst. 

opgezet

De website is door Catheleine Verstraten van Sociom opgezet. Zij en haar buurtvrijwilligers houden de site nauwgezet bij en laten de lezers keer op keer weten wat er aan nieuws is te vinden. Ook plaatsen zij berichten van onze nieuwe gemeente Land van Cuijk, wat zeker ook heel nuttig is. Kijk dus regelmatig op deze site en doe er uw voordeel mee. 

Foto: motto Oog voor elkaar