Online workshop Pitchen met passie

Pitchen… Veel werkzoekenden vinden het lastig een goede elevatorpitch over zichzelf te houden. Dat is jammer want zowel in netwerk -als sollicitatiegesprekken is het belangrijk je persoonlijke pitch paraat te hebben. Het is een krachtig middel om jezelf bondig en pakkend te presenteren. Tijdens de online workshop ‘Pitchen met passie’ op 24 februari krijg je hulp bij het opstellen van een sterke pitch.

Hoe maak je nu een sterke pitch?
Een goede pitch duurt niet langer dan 1 minuut, het is dus nodig kort en krachtig jouw unieke waarde te presenteren. Waar zit jouw passie, waar ben jij goed in en wat maakt jou bijzonder? Onder begeleiding van loopbaancoach Angela van Berkel gaan we op zoek naar jouw belangrijkste talenten.

Gezamenlijk aan de slag
Hierna gaan we aan de slag met het maken van je pitch, om deze vervolgens met elkaar te oefenen, want het is altijd spannend om te pitchen. Door met elkaar te oefenen werk jij aan een sterke pitch waarmee jij jezelf straks vol zelfvertrouwen in de spotlight zet!

Doe mee!
Samen met JobOn en loopbaancoach Angela van Berkel organiseren we op 24 februari 10.00 uur een (gratis) online workshop via Zoom.
Wil je jouw presentatie versterken, meld je dan snel aan.
Dit kan in de bibliotheek en via www.biblioplus.nl/agenda