Ondernemers Collectief Mill organiseert opnieuw Lentegasten

Woensdagavond 25 maart organiseert het Ondernemers Collectief Mill weer Lentegasten. Dit is een gezellige ondernemersnetwerkavond waar Corné Kremers in gesprek gaat met verschillende interessante ondernemers. Doel van Lente- en Herfstgasten is om via deze interviews andere ondernemers te motiveren, stimuleren en inspireren. Maar ook geeft men de consument zo een kijkje in de ondernemerskeuken. Voor en na Lentegasten is er volop ruimte om met aanwezige ondernemers te netwerken en dat alles zal muzikaal omlijst worden door Two Stools.

Aanmelden

Lentegasten zal woensdagavond 25 maart gehouden worden in Café Libre aan de Langenboomseweg 73 in Mill en is toegankelijk voor alle ondernemers en aan ondernemers gerelateerde belangstellenden. Inloop is vanaf 20.00 uur en het programma start om 20.30 uur. Aanmelden is gewenst en dat kan via tel. 0485-325634 of door een mailtje te sturen naar info@ocmill.nl 

 

Gasten

  • Deze keer praat Corné Kremers met Anita Blonk van de Gagelhoeve Centrum voor Ervarend Leren in Mill. Zij is psycholoog, pedagoog en coach. Die 3 professies zet Anita in voor individuelen, gezinnen maar ook voor de meest uiteenlopende groepen. Dit alles met paarden en in de natuur. Ook is ze verbonden aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. 
  • Verder is Frans van Schayik te gast. Hij is eigenaar van W. van Schayik Langenboom b.v. waarmee zij specialist zijn in de import en groothandel in Landbouwwerktuigen. Ook is hij actief betrokken bij het museum voor nostalgie en techniek, de industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg en het glasvezelproject (LVCNET) in deze regio.
  • Dimphy vd Zanden is accountmanager en Job-Hunter van de gemeente Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert en Marcel van Ras is adviseur en accountmanager bij de IBN. Met hen zal Corné praten over het in dienst nemen van mensen met een beperking en hoe dit in zijn werk gaat. Detail hierbij is dat Marcel ook ooit Corné aan een baan hielp via IBN.
  • Tot slot zal Johan Vlemmix aanschuiven. Deze Eindhovense ondernemer is landelijk bekend als Oranjefan, zanger, presentator en entertainer. Maar ook is hij serieus ondernemer. Onlangs kocht hij de kerk in Landhorst die hij in wil gaan richten als RTV-studio om er programma’s te maken. Hoe, wat en waarom, dat komt tijdens Lentegasten aan de orde.

 

TV

Lentegasten zal later semi-live in delen worden uitgezonden via de Lokale Omroep Mill, Omroep Land van Cuijk en de rubriek Video op inmill.nl. Via uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl en op inmill.nl zijn ook vorige edities terug te zien.

 

OCMill

Het Ondernemers Collectief Mill organiseert activiteiten voor zowel ondernemers als ter promotie van ondernemend (gemeente) Mill richting de consument. De ruim 100 leden hebben een onderneming in de gemeente Mill en Sint Hubert of wonen in deze gemeente en hebben hun bedrijfsactiviteiten buiten onze gemeentegrenzen.

Meer weten of als ondernemer lid worden? Like de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl