Ondanks Covid, toch Los op de Loswal

Het is een grote gok, maar we gaan ervoor zegt de eventorganisator Rik Marinussen.

Al jaren droomt deze jeugdige ondernemer ervan een gezellig festival te organiseren op de Loswal aan de Maaskade in Grave. Rik Marinussen geboren in Reek en getogen in het stadje Grave heeft naast zijn werkzaamheden bij Eetcafé De Maaspoort het nog jonge evenementenbureau 527 Events. Met zijn bedrijf organiseert hij verschillende soorten feesten en evenementen in en rondom de Gemeente Grave. Vorig jaar ontstonden de eerste ideeën voor een twee daags festival met regionale en nationale deejays. De pandemie gooide roet in zijn planning en moest hij daardoor al twee keer het festival uitstellen. Medio juni zag het er weer goed uit om te starten met festivals. De meeste recente aangepaste maatregelen die door de overheid zijn uitgeroepen heeft ook weer de planning van het Los op de Loswal op de helling gezet.

Nu het kabinet toestemming heeft gegeven om vanaf 14 augustus kleinschalige festivals met de benodigde maatregelen te organiseren staan alle lichten voor Rik op groen.
In een week tijd heeft hij samen met George van Kuppenveld van de Maaspoort, licht- en geluid expert Prime-Time en bevriende ondernemers en deejays een aantrekkelijk programma opgezet.

Vanaf 14:00 uur is het aanstaande zaterdag een af en aan gaan van lokale, regionale en landelijke deejays naar de Loswal van Grave. Het programma gaat door tot circa 23:00 uur met in het laatste uurtje publiekstrekker DJ Dansado en de Feestmeester. Er zijn nog kaartjes beschikbaar via de website van 527 Events, www.527events.nl Op dezelfde website vind je ook meer informatie welke regels gelden voor het bezoeken van dit festival.