Oelbroeck gaat open, Oelbroeck gaat los!

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar eindelijk gaat Oelbroeck (voorheen het MFC, MFA of dorpshuis) in Sint Anthonis na een grondige verbouwing weer open. Om dit te vieren heeft een enthousiast openingscomité twee feestweekenden georganiseerd.

Vrijdag 22 april: feestelijke opening om 19.00 uur.

Dit wordt het meest officiële gedeelte van alle activiteiten. We starten met het “zwaarste gedeelte”: de heropening door burgemeester Hillenaar en wethouder Hendriks en een reeks toespraken. Vanaf 20.30 uur wordt het humoristisch: cabaretgroep Iets van Niks neemt de hele bouw nog eens rustig door én op de hak. Daarna blijft de bar nog een tijdje open en kan er gefeest worden! De entree is gratis. Kom bij voorkeur op de fiets, want vrijwel alle parkeerplaatsen zijn gereserveerd.

Zaterdag 23 en zondag 24 april: open dagen.

Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u vrijblijvend binnenwandelen om eens rustig in alle ruimtes rond te kijken. Diverse gebruikers zullen binnen en buiten laten zien waar hun club of vereniging zich mee bezig houdt en ook de bieb pakt flink uit. Het hele programma (met tijden en ruimtes erbij) kunt u nalezen op www.oelbroeck.nl , www.samensintanthonis.nl of op Facebook op de pagina van Oelbroeck én u kunt het gedrukte programma ophalen bij de receptie van Oelbroeck.

Zaterdagavond 23 april: feestavond.

Het wordt vroeg optutten én uitgaan voor met name de jeugd, want de zaal gaat al om 20.15 uur open. DJ Partido zorgt voor swingende muziek, maar de hoofdact van de avond is voor Immer Hansie. Hij treedt al behoorlijk vroeg op, dus kom op tijd, want vol is ook echt vol! Wil je aan de alcohol, denk dan aan je identiteitsbewijs. Entreegeld heb je niet nodig en ook indrinken is overbodig: we hebben maar zat!

Maandag 25 april: seniorenmiddag vanaf half 2 tot half 5.

Een gezamenlijk initiatief van de evenementencommissie van Oelbroeck, de KBO, de Zonnebloem en van de PGSA. Gelukkig hoeft vandaag de portemonnee niet mee: alles is gesponsord, dus de hapjes en de drankjes zijn gratis! Het wordt een afwisselende middag, met muziek, cabaret en heel veel buurten. De leden van de bovengenoemde verenigingen krijgen een uitnodiging. U bent geen lid, maar wil wel graag komen? Reserveer dan een plekje (graag vóór 12 april) tijdens kantooruren bij de  receptie van Oelbroeck: tel. 0485-385166

Zaterdag 30 april én zondag 1 mei:  Vrienden van Oelbroeck Live!

Diverse fantastische artiesten van eigen bodem trekken de stoute schoenen aan en gaan optreden, o.a. met iemand waar ze nog nooit mee opgetreden hebben of waarschijnlijk zelfs nooit aan hebben gedacht. Extra uniek en mysterieus is de terugkeer van Candelight met Jos C en de geestige geestelijke Frans van S. uit St. A.

De tickets à € 10,-, (+ €0,79 reserveringskosten), inclusief een kop koffie, zijn online verkrijgbaar via www.oelbroeck.nl onder de knop tickets, of  te koop bij de receptie van Oelbroeck op maandag t/m vrijdag op kantooruren tussen 9 en 17 uur. Onder de 16 jaar is de entree gratis!

Er zijn twee shows gepland: één op zaterdagavond 30 april om 20.00 uur en één op zondagmiddag 1 mei om 14.30 uur. Er zijn zit- en staanplaatsen, maar vol is vol! De zaal is een half uur voor aanvang open, bent u op tijd, dan  heeft u de beste plaatsen.

Ook nu geldt: de parkeerplaats zal al snel vol zijn, dus als ’t even kan: kom op de fiets of te voet!

Het wordt pas écht een succes, als u / jij erbij bent, dus graag tot dan!

Openingscomité Oelbroeck.