Nog tot komend weekend aanmelden voor stoepverkoop in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord 

Zondag 5 september 2021 staat de zevende editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u voor zaterdag 28 augustus uw adresgegevens en postcode en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@uitinmill.nl. Deelnemen is helemaal gratis.

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 5 september 2021 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van 3 september 2021. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 5 september met de lijst adressen in de hand hun ronde maken.

Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) uiteraard van harte welkom.

Meer weten over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl

 

Foto: Cockie Kremers