Sint Anna medewerkers zamelen ruim 3.000,-- in voor 3FM SR

zondag 31 december 2023 Roger van Bracht

een terugblik op een succesvolle actie

In de weken voor kerst hebben medewerkers van Sint Anna zich ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request. En met succes. Op vrijdag 22 december leverde een groep medewerkers een cheque in bij het glazen huis in Nijmegen van €3.087.-. Daarna liep dit nog op tot €3117.-.

Wandelen van Boxmeer naar Nijmegen
Dit bedrag kon aangeboden worden dankzij een wandeltocht vanuit Sint Anna naar het glazen huis in Nijmegen. Onderweg werden zij bij Hotel van der Valk De Molenhoek aangemoedigd door een aantal bewoners. Met trots ontvingen zij de lopende medewerkers, staken hen een hart onder de riem en genoten van de gastvrijheid van de hotelmedewerkers. Een dag met een gouden randje voor hen. De bewoners zijn bij het hotel gebracht dankzij een gesponsorde taxirit van Munckhof. Tijdens deze stop werd de magische €3.000.—grens doorbroken, terwijl het streefbedrag ‘slechts’ €2.000.- was.

Verkoop van handwerk
De verkoop van gehaakte troostpoppetjes leverde ook een belangrijke bijdrage aan de opbrengst. In de brasserie van Sint Anna werden tientallen poppetjes verkocht. Daarnaast verkochten leerlingen van het Pro College Boxmeer de poppetjes huis-aan-huis.

Via deze weg willen de actievoerders van Sint Anna nogmaals een bedankje aan iedereen overbrengen die zich voor deze actie heeft ingezet.

Terug naar nieuwsoverzicht