Goedemorgen Land van Cuijk & Regelkevers

maandag 30 oktober 2023 Hans Graat

Dinsdag 31 oktober ontvangt Herman van Gaal de volgende gasten in het radioprogramma Goedemorgen Land van Cuijk. Om 9.00 uur is Jan Kusters te gast. Hij vindt de een na de nadere schat in de grond van het Land van Cuijk. Op 12 november geeft hij een lezing over zijn vondsten. Aanstaande dinsdag een klein voorproefje wat u dan kunt verwachten. 

Iedere maand schuift Sociom, organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk, aan. Om 10.00 uur zijn Maria Visschedijk en Victorine Derks aanwezig. Het onderwerp van deze maand is budgetcoach - sociaal raadsliedenwerk.

Om 11.15 uur is er een telefonisch interview met René Aben. Met hem wordt gesproken over de actie die de Voedselbank deze week opstart. Goedemorgen Land van Cuijk is te beluisteren dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Regelkevers

In het politieke radioprogramma Regelkevers is op dinsdag 31 oktober de fractievoorzitter van Groenlinks/PvdA (LvC) Mike van Diemen te gast. Met hem nemen Frank Peters en Herman van Gaal actuele politieke zaken door die spelen in het LvC. En natuurlijk kijken we ook even naar de landelijke politiek. Regelkevers is van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren en terug te vinden als podcast op https://www.omroeplvc.nl/podcast/regelkevers/

 

Terug naar nieuwsoverzicht