Siol JO8-1 in het nieuw dankzij sponsoring

zondag 29 september 2024 Hans Graat

Het jeugdteam Siol JO8-1 uit Cuijk heeft dankzij hun nieuwe sponsor een prachtige nieuwe set trainingskleding in ontvangst mogen nemen. Het team, bestaande uit jonge talenten, is vanaf nu voorzien van nieuwe trainingspakken, regenjassen en voetbaltassen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van trainer Coen Bogaard, die in contact stond met de sponsor.

Met deze nieuwe uitrusting is het team klaar voor alle weersomstandigheden, iets wat in het Nederlandse voetbal zeker van pas komt. "De nieuwe kleding zorgt ervoor dat de jongens niet alleen goed voor de dag komen, maar zich ook comfortabel en professioneel voelen tijdens de trainingen en wedstrijden," aldus trainer Coen Bogaard. "We zijn van Gemert Auto- & Bandenservice enorm dankbaar voor hun gulle steun."

Blijvende herinnering voor Siol JO8-1
De jonge voetballers van Siol JO8-1 zijn enorm blij met hun nieuwe uitrusting, en ze stonden dan ook trots op de foto in hun splinternieuwe trainingspakken en regenjassen. Dankzij de sponsordeal kunnen de kinderen zich de komende tijd volledig focussen op hun voetbalontwikkeling, en worden ze bovendien perfect beschermd tegen de elementen.
Namens de hele voetbalvereniging Siol en het team van JO8-1 willen we onze sponsor hartelijk bedanken voor deze mooie samenwerking. We kijken ernaar uit om samen mooie sportieve successen te boeken!

Terug naar nieuwsoverzicht