Tafeltennisseizoen begonnen

donderdag 29 augustus 2024 Hans Graat

Tafeltennisvereniging Smash’23 is het nieuwe seizoen weer begonnen. Aan de competitie gaan komende maand vier teams deelnemen. Verder zijn ook de trainingen op maandag weer gestart.

Precies één jaar na de oprichting van de Boxmeerse vereniging gaat het boven verwachting goed. De trainingen worden druk bezocht, het aantal competitieteams is gestegen van twee naar vier en er wordt door verschillende leden druk deelgenomen aan toernooien. Kortom, het gaat goed met Smash’23.

Toch weten nog veel sportliefhebbers (nog) niet over het bestaan van de jonge tafeltennisclub. Wie vrijblijvend eens een keer een balletje wil slaan is welkom op maandagavond vanaf 19.30 uur in sporthal ’t Hoogkoor in Boxmeer.

Verder geven leden een demonstratie tijdens de Riekevorstse Dag op zondag 8 september, die van 11.00 tot 16.00 uur plaats vindt op het bedrijventerrein in Rijkevoort. Met de robot en op een tafel kunnen liefhebbers ook oefenen en uitproberen of de sport iets voor ze is. Leden van Smash’23 geven deze dag tekst en uitleg over de vereniging.

 

Foto:

Competitiewedstrijd afgelopen jaar.

Terug naar nieuwsoverzicht