Kern van de Week gaat weer van start in Cuijk

donderdag 29 augustus 2024 Hans Graat

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Dit betekent voor veel mensen een terugkeer naar het werk of naar school. Soms is deze overgang niet makkelijk en kun je wel wat extra steun gebruiken. Bij welzijnsorganisatie Sociom kun je altijd terecht, wat je vraag ook is.

 

Na succesvolle bezoeken aan Gassel, Vierlingsbeek, en Boxmeer voor de zomer, staat nu de wijk De Valuwe in Cuijk op de planning. Van 10 tot 12 september organiseren we hier Kern van de Week. Dit is dé plek om meer te weten te komen over de diensten die Sociom aanbiedt.

 

Programma in De Valuwe:

  • Soepdag op dinsdag: Kom samen met ons genieten van een warme kop soep in MFA De Valuwe. Ook onze collega's van Mantelzorg en Vrijwilligersplein zijn erbij.
  • Ouderkamer bij OBS ’t Startblok: Onze Sociaal Raadslieden geven informatie en beantwoorden al je vragen. Aansluitend houden zij een inloopspreekuur.
  • Inloopspreekuur van de Wijkmeester in MFA De Valuwe: Hierbij geven onze Energieaanpakkers nuttige tips en informatie voor inwoners met een koopwoning.

 

Heb je ideeën of wil je dat we jouw dorp bezoeken? Laat het ons weten via ellenkocken@sociom.nl. Samen maken we het verschil.

 

Kom langs, stel je vragen, en ontdek wat Sociom allemaal voor je kan betekenen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Terug naar nieuwsoverzicht