Loën wet 't viert lustrum

zaterdag 28 september 2024 Hans Graat

Overloon organiseert voor de vijfde keer het populaire dorpsspel "Loën wet 't". Op 27 september namen 39 teams deel aan deze jaarlijkse wedstrijd, waarbij teams hun kennis en vaardigheden testen door vragen en opdrachten uit de "Bijbel" van het spel te beantwoorden en uit te voeren. 

 

De teams verzamelden zich 's avonds bij Partycentrum Bos, waar de officiële aftrap plaatsvond. Daarna gingen ze aan de slag op zelfgekozen locaties in Overloon en dienden de opdrachtenboeken dezelfde avond nog in. 

 

De winnaars (plaatsen 1, 2 en 3) kregen dit jaar een geldbedrag van in totaal €2840, dat ze mochten doneren aan een vereniging of stichting in Overloon. De finale en prijsuitreiking vonden plaats op 28 september bij Partycentrum Bos, gevolgd door een feest voor alle deelnemers en supporters.

 

Deze vijfde editie was een feestelijke mijlpaal voor het levendige dorpsspel, dat de gemeenschap van Overloon al jaren bij elkaar brengt. Het enthousiasme van de deelnemers, de genereuze sponsorbijdrage en de feestelijke prijsuitreiking tonen aan dat Loën wet 't een belangrijk evenement is voor Overloon.

 

Meer info op website Loën wet ’t  https://www.loenwetut.nl/ facebook Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut 

 

Foto's mogen vrij gebruik worden maar wil met naamsvermelding van (©Albert hendriks)

 

Terug naar nieuwsoverzicht