Denk mee over speel- en sportmogelijkheden in onze gemeente

woensdag 27 september 2023 Peter Linders

De gemeente Land van Cuijk en de wijkraad Binnenstad Grave zijn actief betrokken zijn bij het verbeteren van speel- en sportmogelijkheden voor zowel kinderen als ouderen in de buurt. Het verzamelen van input van zowel ouders als kinderen is een belangrijke stap om te begrijpen wat er nodig is en hoe de bestaande speelplekken en sportfaciliteiten kunnen worden verbeterd.

Als je ideeën of wensen hebt met betrekking tot veilige speelplekken voor kinderen of sportmogelijkheden voor ouderen, raad ik ten zeerste aan om de vragenlijst in te vullen via de gegeven link: http://vragenlijst.vestingstadgrave.nl/. Dit is een geweldige manier om je stem te laten horen en bij te dragen aan positieve veranderingen in de gemeenschap.

Het is belangrijk dat de gemeente en de wijkraad weten wat er speelt onder de inwoners om zo de buurt te kunnen verbeteren en aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen. Jouw input kan een verschil maken in het creëren van aantrekkelijke en veilige speelplekken en sportmogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen.

foto: 0486tv

Terug naar nieuwsoverzicht