Open Podium: Een zieke partner, en ik dan?

dinsdag 27 augustus 2024 Hans Graat

Als je te maken krijgt met kanker, kan dat veel impact hebben op je leven. Je kunt vragen hebben, bang of verdrietig zijn. Het Marikenhuis Land van Cuijk is er voor degenen die zelf ziek zijn of zijn geweest of een dierbare hebben met kanker of iemand hebben verloren hieraan. Zij organiseren diverse activiteiten.

Eén van die activiteiten is een Open Podium op dinsdag 17 september in de Cuijkse Bibliotheek in het Huis van Cuijk. Thema is ‘Een zieke partner, en ik dan?

 

Gastspreker is Anke Verweijen. Anke Verweijen (42 jaar) verloor 7 jaar geleden haar partner aan de gevolgen van acute leukemie. Ze bleef achter met hun jonge kinderen. 

Ondanks alle tegenslagen vond zij met vallen en opstaan opnieuw haar weg in het leven en bleef zij de mooie dingen in het leven zien. Tijdens deze interactieve lezing op dinsdagavond 17 september staat de partner van een ongeneeslijk zieke centraal. Anke zal haar eigen verhaal delen, maar ook vragen beantwoorden. Als  je wilt, kun je vragen vooraf toesturen: ankevanasseldonk@icloud.com.

Kom luisteren naar het inspirerende verhaal van Anke, laat je informeren over het Marikenhuis Land van Cuijk en neem deel aan het gesprek. Deze avond is gratis te bezoeken, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk via biblioplus.nl/agenda. De lezing vindt plaats van 19.30u tot 21.30u in de Bibliotheek Cuijk, Grotestraat 62, 5431 DL in Cuijk.

Bibliotheek Cuijk, Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk | Di 17 sept 2024 | Inloop vanaf 19.15u | Gratis

Terug naar nieuwsoverzicht