5e editie ‘Minse van Langenbôm’ 

zaterdag 27 juli 2024 Roger van Bracht

In september verschijnt het door de Heemkundekring Felix Walter uitgegeven boek ‘Minse van Langenbôm’ Het boek is A4 formaat, op glanzend papier gedrukt en in kleur, met een namenindex en kost 33 euro.

Bestellen kan bij Toon Ermers: ermers.toon@gmail.com of tel. 0486-431640, of bij Lies van Limbeek: liesvanlimbeek3@outlook.com of tel. 0486-431234. Geld overmaken op rekening van Heemkundekring Felix Walter Langenboom NL62RABO 01269 06076.

Het boek wordt gepresenteerd in september/oktober, datum en plaats worden nog bekendgemaakt. Er is veel speurwerk verricht en gegevens en foto’s zijn aangeleverd door huidige en vroegere bewoners van Langenboom. Het boek bevat interessante verhalen, anekdotes en unieke foto’s van mensen, gebouwen en gebeurtenissen.Het boek behandelt de straten: Bremweg, Heikantweg, Hogeheiweg, Lageheiweg, Hogeweg (ged.), Hoogeweg (ged.), Liefkenshoekschestraat, Schoenmakersweg, Schrijfakkerweg (ged.), Vonderstraat en Zandvoortsestraat, en beschrijft de ontwikkeling door de eeuwen heen. Door de lange geschiedenis is dit het dikste en zwaarste boek tot nu toe. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht