Groot succes voor show Addy van den Krommenacker

dinsdag 26 september 2023 Peter Linders

Gisteravond presenteerde Addy van den Krommenacker zijn nieuwste herfst-winter Ready to Wear en Couture Collectie voor 2023/2024 in zijn prachtige historische pand in Grave. Een select gezelschap van 100 gasten genoot van een uur durende modeshow met maar liefst 70 unieke creaties. Onder de aanwezigen bevonden zich vele trouwe klanten van Addy, waaronder Desiree Boon de Groen (Grolsch), Kitty van Eerd (Jumbo), advocate Esther Vroegh en Sandra van der Valk. Bovendien waren er ook bekende Nederlanders aanwezig, zoals Jaap Jongbloed, Justine Marcella, Jill Schirnover en Justine Pelmelay.

Voor deze bijzondere gelegenheid had Addy naast zijn favoriete modellen ook enkele gastmodellen uitgenodigd, waaronder de hoofdrolspeelster van Mamma Mia, Soraya Gerrits, Olympisch kampioenen Marianne Timmer en Inge de Bruijn. Daarnaast schitterden Tamara Elbaz en Maria Taylor, bekend van The Real Housewives Amsterdam, op de catwalk van Addy.

Zowel Tamara als Maria zijn maar liefst 15 jaar geleden begonnen als modellen voor Addy, en Tamara was zelfs zijn muze. In zijn Ready to Wear collectie presenteerde Addy zeer elegante en draagbare dagkleding, gehuld in prachtige kleuren.

Foto credits: Robèrt Cooijmans 

Terug naar nieuwsoverzicht