Vrijwilliger(s) voor Telefooncirkel

maandag 25 september 2023 Roger van Bracht

Welzijn Ouderen Cuijk is op zoek naar jou: de vrijwilliger die onze onmisbare telefooncirkels wil bemensen. Elke maandag tot en met vrijdag belt één van de vrijwilligers in de ochtend (vanaf 09.00 uur) naar de eerste deelnemer van de telefooncirkel. Na ongeveer een half uur zal de laatste deelnemer van de cirkel jou bellen en zo heb je iedereen van de cirkel bereikt om te informeren of alles in orde is. Ook bestaat er een zogenaamde ‘stercirkel’: je belt de deelnemers van deze cirkel (op dit moment zijn dat 2 personen) apart op. Mocht er iets niet in orde zijn, dan treed je adequaat op in overleg met het verantwoordelijk bestuurslid van Welzijn Ouderen Cuijk. 

Heb jij in de ochtenduren tijd en ben jij stipt, alert, communicatief vaardig èn vind je het leuk om met mensen om te gaan, dan hebben wij jou graag in ons team. Het team van de telefooncirkel bestaat uit 5 vrijwilligers, die samen (om de beurt) een telefooncirkel beheren.

Interesse en informatie: bel of mail naar Gert Thijssen  op telefoonnummer 06 – 23684211 of e-mailadres: voorzitter@welzijnouderencuijk.nl.

Informatie over Welzijn Ouderen Cuijk vind je op www.welzijnouderencuijk.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht