‘Sorry, we missed you’ bij december-editie Film & Lunch Boxmeer

woensdag 22 november 2023 Hans Graat

 

Op vrijdag 8 december is er weer een nieuwe editie van Film & Lunch Boxmeer. Dan staat de film ‘Sorry, we missed you’ centraal. Dat de hedendaagse economie vaak een intense vorm van uitbuiting is, maakt deze film maar al te duidelijk. Ricky Turner kampt als voormalig klusjesman met grote financiële problemen. Hij wil graag voor zichzelf beginnen en meldt zich aan als pakketbezorger. Officieel als zzp’er, maar dat komt in de praktijk neer op lange uren waarin hij zich aan strak uitgedokterde schema’s moet houden. Niet de bikkelharde baas maar Ricky’s scanner is de werkelijke machthebber.

Op 8 december is er vanaf half 10 koffie of thee in de Bibliotheek. De film start om 10 uur in de theaterzaal van De Weijer. Na de film is er, voor wie dat wil, een gezamenlijke, begeleide nabespreking in groepen. Onder het genot van lekkere broodjes.

Toegangskaarten kosten €13,50. In verband met de organisatie van de lunch is de deadline voor kaartverkoop donderdag 7 december, 12.00 uur.
Kaartverkoop vindt plaats in de bibliotheken en online via www.biblioplus.nl. Let op: het is niet mogelijk op de dag zelf aan de balie kaarten te kopen.

Film & Lunch Boxmeer wordt georganiseerd door SOCIOM|ZIN, Stichting Welzijn Ouderen Boxmeer, De Weijer en BiblioPlus.

www.biblioplus.nl

Terug naar nieuwsoverzicht