Café Brein over NAH en de meerwaarde van Mindfulness in Bibliotheek Mill

dinsdag 22 oktober 2024 Hans Graat

Op maandag 4 november organiseert Café Brein Land van Cuijk in Bibliotheek Mill een bijeenkomst voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals.  Het is deze keer een themabijeenkomst over ‘NAH en de meerwaarde van Mindfulness’.
Renée Metzemaekers, ervaren mindfulness trainer bij het UMC Radboud Centrum voor Mindfulness, is gastspreker deze avond.

Mindfulness leert je om een meer accepterende houding aan te nemen ten aanzien van gedachten, gevoelens en emoties. Zo herken je je grenzen en kun je effectiever omgaan met stress en prikkels van buitenaf. Doordat je je aandacht beter kunt richten, ontstaat er meer ontspanning
 
Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.
 

Café Brein Land van Cuijk, maandag 4 november 2024.
Tijd: 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) Bibliotheek Mill, Kerkstraat 3 (in Myllesweerd).

Toegang gratis
Deelname aan Café Brein is gratis. Wel vragen we een kleine bijdrage voor koffie en thee. Je kunt je opgeven via www.biblioplus.nl/hetbrein  

www.biblioplus.nl

Terug naar nieuwsoverzicht