Kom naar de uitreiking van de Rabo Clubsupport

vrijdag 22 september 2023 Peter Linders

In tegenstelling tot andere bedrijven die dividenden uitkeren aan hun aandeelhouders, heeft Rabobank, als coöperatieve bank, de jaarlijkse gewoonte om 'coöperatief dividend' uit te reiken. Dit gebeurt via diverse lokale initiatieven en coöperatieve fondsen, onder andere via het Rabo Clubsupport-initiatief. Bij Rabo Clubsupport kunnen verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen zich aanmelden. Leden van onze lokale Rabobank kunnen vervolgens stemmen op hun drie favoriete verenigingen of stichtingen. Hoe meer stemmen een organisatie krijgt, des te hoger het uitgekeerde bedrag! Met andere woorden, de leden van onze lokale Rabobank bepalen welke initiatieven een deel van het coöperatieve dividend ontvangen.

Je hebt nog steeds de mogelijkheid om je stem uit te brengen. Hiervoor dien je in te loggen met je Rabo-account en minimaal drie keuzes te maken. Je kunt je stem uitbrengen op deze link.

Op woensdag 4 oktober 2023 organiseert Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een feestelijke uitreiking voor Rabo Clubsupport. Tijdens deze avond kunnen verenigingen uit het Land van Cuijk & Maasduinen, die klant zijn bij Rabobank, hun cheque ophalen. De avond zal worden opgevrolijkt met hapjes, drankjes, muzikale begeleiding en andere leuke activiteiten, allemaal georganiseerd voor en door de klanten, medewerkers en leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen! Het programma begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Foto: van eerdere uitreiking (bron Rabobank)

Terug naar nieuwsoverzicht