Natuurkenner Erik Koffeman spreekt bij Cicero over de opkomst van de wolf

maandag 21 oktober 2024 Hans Graat

Op maandag 4 november heeft Cicero Sint Anthonis Erik Koffeman, secretaris van de Faunabeheereenheid Gelderland, te gast. Hij geeft deze avond een verhelderende kijk op de stand van zaken rond de aanwezigheid van de wolf in Nederland.

 

Ook in Brabant wordt de wolf steeds vaker gesignaleerd. Maar wat betekent dat eigenlijk en hoe kunnen we samenleven met deze diersoort? Wat kan en moet er wel of niet gedaan worden om de situatie onder controle te houden? Erik Koffeman is secretaris van de Faunabeheereenheid en speelt een rol bij het inrichten van het faunabeheer waarbij rekening wordt gehouden met dat wat natuur, landschap, mens en dier nodig heeft. Als natuurliefhebber heeft hij een kritische kijk op het hedendaagse natuurbeheer.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 4 november naar het boeiende verhaal van Erik Koffeman te komen luisteren. De avond vindt plaats in Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis, begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal. Daarna kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf hier in voor de digitale nieuwsbrief. Cicero is natuurlijk ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Terug naar nieuwsoverzicht