ZML: Sport bij Omroep Land van Cuijk

zaterdag 21 september 2024 Roger van Bracht

Komende zondag 22 september beginnen de uitzendingen van “Zondag Middag Live” bij Omroep Land van Cuijk weer. Elke zondag van 14:00 – 17:00 wordt er in samenwerking met Omroep Venray live aandacht geschonken aan o.a. voetbal met verslagen vanaf de velden in de regio en aan basketbal heren.

De live-voetbalverslagen komen van onze verslaggevers vanaf de velden van SV Venray, Volharding, Olympia ’18, SSS ’18 en EGS ’20. Basketbal wordt verslagen vanuit de zaal bij Akros heren 1 uit Boxmeer. Verder zal er in de uitzendingen aandacht zijn voor handbal, hockey, basketbal, waterpolo, volleybal, korfbal en de hogere klassen in het damesvoetbal.

Meestal buiten de uitzendingen om (vanwege andere speeldagen en -tijdstippen) zal er in het weekend geregeld een kort wedstrijdverslag en eventuele interviews met staf en/of speelsters te horen zijn op onze social media. Met name van de Land van Cuijkse eredivisionisten volleybal “Activia” en handbal “M.H.V. ’81”.

Op onze social media pagina’s op Facebook, Instagram en in de T.V.-krant worden wekelijks diverse sportprogramma’s en –uitslagen van de diverse selectieteams (1e teams) uit het Land van Cuijk gepubliceerd. Dit geldt voor voetbal, handbal (M.H.V. ’81, H.V.W.), volleybal (damesteams van Activia, HaVoc, Vocala en Vamos), herenteams (Vocala, HaVoc), hockey (dames Boxmeer, Civicum en heren Civicum). De eerste programma’s en uitslagen zijn eerder al geplaatst.

Nieuw in de berichtgeving op onze social media en T.V. krant komend seizoen is het damesvoetbal van SSS ’18 (1e klasse) en Constantia, Vianen Vooruit/HBV en Juliana Mill (allen in de 3e klasse).

De medewerkers Sportredactie van Omroep Land van Cuijk wensen U een fijn sportseizoen!

Foto (van links naar rechts): Daan, Peter, Helmuth

Terug naar nieuwsoverzicht