BoerSaam is een feit

maandag 30 mei 2022
Na een jaar oriënteren, spreken over mogelijkheden en de stemming peilen in het land van Cuijk is BoerSaam juridisch een feit. BoerSaam is een coöperatieve boerderij, straks eigendom van zo'n 240 leden.
Op biologisch-dynamische leest worden groente, fruit en op een later tijdstip ook eieren, vlees en mogelijk zuivel geproduceerd. De opbrengst wordt wekelijks verdeeld onder de leden van BoerSaam. De akte van oprichting werd door het oprichtingsbestuur getekend bij Zwart op Wit notarissen in Venray. Ondertussen is er overleg met de Seizoenen locatie Bronlaak over een samenwerkingsovereenkomst. We willen straks klein starten.
Op deze manier kunnen BoerSaam en Bronlaak naar elkaar toe groeien in dit project. Heb je interesse in BoerSaam? Op 26 juni organiseren we een rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertellen we over de mogelijkheden die er zijn in de samenwerking tussen Bronlaak en BoerSaam. In de loop van juli zal er ook een informatiebijeenkomst georganiseerd worden. Meer informatie de bijeenkomst is te vinden op de website van Boersaam.nl Op de foto
vlnr
Jacco Raymakers (penningmeester) Joyce Dost (secretartis),Doreen de Hoog (voorzitter) . Foto gemaakt door Hans de Hoog  

Terug naar nieuwsoverzicht