Samenwerking Princendijck te Cuijk officieel bekrachtigd, eerste appartementen inmiddels verkocht

vrijdag 20 september 2024 Roger van Bracht

CUIJK– De verkoop van 41 moderne appartementen in het project Princendijck is medio augustus officieel van start gegaan. Princendijck vormt de afronding van het project Cuijkse Cantheelen aan de oostkant van Cuijk. Het plangebied is door corporatie Mooiland ter ontwikkeling aangeboden, waarna BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Bouwmij Janssen in samenwerking Princendijck hebben ontwikkeld.

Het project Princendijck omvat drie bouwblokken: een gebouw met 20 appartementen voor Mooiland en twee gebouwen met respectievelijk 12 en 29 koopappartementen. De appartementen zijn gelegen op een unieke locatie aan het water, met vrij uitzicht op de Maas en de Mookerheide. Het gezellige centrum van Cuijk ligt op loopafstand. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het parkeerhof of onder het gebouw en heeft een duurzaam A+++ energielabel.
Op 19 september jl. werd de samenwerkingsovereenkomst feestelijk ondertekend door vertegenwoordigers van Bouwmij Janssen, Bart van Roy, en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, vertegenwoordigd door ontwikkelmanager Chris Jetten.
De appartementengebouwen zijn ontworpen door architect Koen van de Braak van B2 Architecten.

De bouw van de 20 appartementen voor Mooiland is inmiddels gestart. Voor de overige appartementen wordt verwacht dat de bouw in april 2025 van start gaat. Het streven is om alle appartementen eind 2026 op te leveren.

De verkoop verloopt voorspoedig, de eerste appartementen zijn inmiddels verkocht.
Meer informatie over het nieuwbouwproject is te vinden op www.nieuwbouw-princendijck.nl

Over BPD

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 380.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds' op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit 10 kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de.

Terug naar nieuwsoverzicht