Dag van de Mantelzorg 2024

woensdag 18 september 2024 Roger van Bracht

Op 10 november 2024 wordt de landelijke Dag van de Mantelzorg gevierd. Alle mantelzorgers worden op deze dag speciaal in het zonnetje gezet.
 
Daarom wordt u van harte uit voor een ontspannen middag of avond op vrijdag 15 november 2024 met onder andere een voorstelling van “de meisjes van de radio” in De Pit in Overloon. Een energiek en vrolijk duo met aanvullend als ster van de show: de radio! Het is een interactieve voorstelling vol muziek: “Een feest der herkenning met liedjes en radiogeluiden van wat langer geleden maar herkenbaar voor iedereen (bron: demeisjesvanderadio.nl).”

Een persoonlijk woordje vanuit Wethouder Willy Hendriks - van Haren
"Als wethouder heb ik een grote bewondering voor mantelzorgers en ik wil deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan", aldus mevrouw Hendriks - van Haren. Zij zal ook aanwezig zijn op deze dag en zal, samen met Sacha en Chantal van het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein, mantelzorgers welkom heten.

Het programma
Het programma draait in de middag en avond. Het middagprogramma begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Het avondprogramma begint om 18.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Het is mogelijk om u voor één van de twee programma's aan te melden. Naast de leuke voorstelling van "de meisjes van de radio" is er ook een gelegenheid om kraampjes met innovatieve producten te bezoeken. 

Locatie: Gemeenschapshuis De Pit in Overloon (14 Oktoberplein 2). 

Meld u aan!
Bent u mantelzorger en woonachtig in de gemeente Land van Cuijk? Meld u gauw aan voor deze onwijs gezellige dag, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus hierbij geldt vol=vol.

Aanmelden kan t/m 3 november via https://mantelzorgenvrijwilligersplein.nl/activiteiten/dagvandemantelzorg/ of via onderstaande aanmeldbutton. U ontvangt circa een week voorafgaand het event een (digitaal) entreeticket. 

Kunt u helaas niet aanwezig zijn, dan is het alsnog mogelijk om de voorstelling digitaal op een ander moment terug te kijken. In het aanmeldformulier kunt u aangeven dat u de voorstelling graag digitaal wilt ontvangen. Via de e-mail ontvangt u dan een link om de voorstelling terug te kijken. 

Hopelijk tot dan!
Sociom hoopt u daar te mogen verwelkomen! Mocht het een probleem voor u zijn om op locatie te komen, dan zijn er mogelijk faciliteiten beschikbaar die u kunnen vervoeren. Sociom denkt hierin graag met u mee.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein via dagvandemantelzorg@sociom.nl.

AANMELDEN

Terug naar nieuwsoverzicht