Open dag nieuwe ggz-locatie Cuijk   

dinsdag 17 oktober 2023 Roger van Bracht

Begin 2024 opent Woonzorgnet de deuren van de nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk. Het bestaande pand aan de Gildekamp 8 wordt op dit moment grondig gerenoveerd om straks een mooie plek te bieden aan 36 mensen met een ggz-indicatie. De locatie gaat begin volgend jaar open maar voor omwonenden, toekomstige bewoners, mensen uit de zorg en andere geïnteresseerden wordt op 24 oktober een open dag georganiseerd. Van 14 tot 16 uur staan medewerkers van de nieuwe locatie en collega's vanuit Woonzorgnet klaar voor een rondleiding door het gebouw en om vragen te beantwoorden.   

Locatie de Gildekamp in Cuijk biedt straks zorg aan 12 volwassenen met aan autisme gerelateerde problematiek en 24 (oudere) mensen met een ggz-indicatie. Zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij het welzijn van de bewoner voorop staat. De locatie wordt opgedeeld in twee woongroepen en is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn.

Woonzorgnet is een innovatieve zorgonderneming die zowel ambulant, als in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ-achtergrond begeleidt en ondersteunt bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding. Jezelf zijn, deelnemen aan de maatschappij, je talenten ontdekken en contacten onderhouden. Ieder op zijn/haar eigen manier, in eigen tempo, vanuit een veilige beschermde omgeving. Werken aan herstel, werken aan de toekomst. Positief en hoopvol.   

Terug naar nieuwsoverzicht