"Het Huis 44-24" in openluchttheater Overloon

zondag 16 juni 2024 Roger van Bracht

Het Openluchttheater Overloon kondigt met enthousiasme de komst aan van de theaterbelevenis "Het Huis 44-24" van De Theatermakers. Deze unieke productie brengt de dilemma's uit 1944, toen het zuiden van Nederland werd bevrijd, samen met de uitdagingen van het heden in 2024. Het publiek wordt meegenomen op een fascinerende reis door de tijd, waarbij de link tussen verleden en heden wordt onderzocht. 

"Het Huis 44-24" is een meeslepend spektakel waarbij historie en actualiteit naadloos in elkaar overvloeien. Het publiek wordt verrast door prachtige decors, indrukwekkende special effects en talentvol acteerwerk. Zowel jong als oud worden meegenomen op een emotionele, verwonderende en reflectieve reis.

Het Openluchttheater Overloon is trots deze bijzondere productie te mogen huisvesten, omdat deze zowel educatief als entertainend is. Met "Het Huis 44-24" willen de makers het belang van het herdenken en begrijpen van onze geschiedenis benadrukken, terwijl ze de uitdagingen van het heden onder de aandacht brengen.

Deze unieke theaterbelevenis is nog te zien in Overloon op  20, 21, 22 en 23 juni 2024. Kijk voor meer informatie op www.openluchttheateroverloon.nl of www.hethuis44-24.nl

Foto's: Albert Hendriks

Terug naar nieuwsoverzicht