Samen praten over zomers van toen

zaterdag 15 juni 2024 Roger van Bracht

Deze hele zomer kun je zomerse herinneringen ophalen in Bibliotheek Mill. Daar zijn onder de titel ‘Zon – Zee – Zomer! Zomerse nostalgie’ in vitrines allerlei herkenbare vakantie- en zomerspulletjes te zien die een mooi beeld geven van de tijd waren ze zijn gemaakt.

Op donderdag 11 juli organiseert de bibliotheek samen met Marlie Lamers uit Boxmeer, samensteller van deze expositie, een bijeenkomst om ontspannen met elkaar te praten over zomers van vroeger en herinneringen te delen. 

Heb jij een (mooi) zomers verhaal? Ging je vroeger op vakantie? Of moest je als kind in de zomer meehelpen in het familiebedrijf? Welke vakantie is jou het meest bijgebleven? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Trek iets zomers aan, neem iets nostalgisch-zomers mee en kom ook naar deze gezellige ochtend. Wij zorgen voor koffie/thee en iets erbij.

De ontmoeting rond de exposite Zon – Zee- Zomer! In Bibliotheek Mill begint om 10.00 uur. Inloop vanaf 9.45 uur. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is nodig. Dit kan aan de balie van elke bibliotheek, via www.biblioplus.nl/agenda of telefonisch via 0485 452145 (gedurende openingstijden Bibliotheek Mill).

Donderdag 11 juli 2024, 10.00 – 11.30 uur, Bibliotheek Mill, Kerkstraat 3, 5451 BM Mill.

www.biblioplus.nl 

Terug naar nieuwsoverzicht